MIDI RUN

De Kab Midi Run is een recreatieve loop over 7,5 kilometer. Dit evenement is bij uitstek geschikt voor beginners, voor hardlopers die de Pfixx Solar Montferland Run te lang vinden én voor atleten die net terug komen van een blessure en weer het plezier van hardlopen willen ervaren. Proef de unieke sfeer van
’s-Heerenberg en haar omgeving én geniet van het lopen!

Het parcours van de Kab Midi Run is voor een groot deel gelijk aan dat van de Pfixx Solar Montferland Run. De start is om 10.30 uur, op de Slotlaan in ’s-Heerenberg. Via de prachtige Kastanjelaan gaan de hardlopers door het Montferlandse Bos naar Zeddam. Hierna volgt er de Drieheuvelenweg – met drie pittige klimmetjes – en de finish is bij de kerk in 's-Heerenberg.
Dit evenement is zodanig opgezet dat het niet zo zeer om de prestatie maar vooral om het plezier in hardlopen gaat. Daarom kent de Kab Midi Run ook geen wedstrijdelement. Dit betekent simpelweg dat er geen klassement wordt opgemaakt. Wel is er bij de start en bij de finish een klok waarop je kunt aflezen wat je gelopen tijd is geweest. Tevens wordt de finishtijd geregistreerd dmv een BibTag (chip op startnummer) en is na het evenement via deze website op te vragen.

Terug naar het overzicht