Kab Accountants & Belastingadviseurs

Als full-service accountantskantoor begeleiden wij al jaren ondernemers van A tot Z. Wij zien het als onze taak om ondernemers een helder financieel-economisch perspectief te bieden en te laten uitblinken door onze ondersteuning.

We leveren meer resultaat in de zin van meer controle, meer kennis, meer tijd, meer gemak, meer aandacht, meer persoonlijke ontwikkeling en daardoor uiteindelijk een beter financieel resultaat.

En wij zetten graag een stap extra. Daarom denken we ook mee met de fysieke gezondheid van ondernemers, relaties en collega’s.

We geloven dat bewegen voor iedereen toegankelijk moet zijn en vooral plezierig. Onze kantoren zijn geworteld in de Achterhoek en Liemers en we voelen ons daardoor thuis in het mooie Montferland.

Daarom zijn we sinds 2014 met trots sponsor van de Kab Midi Run en ondersteunen we dit prachtige evenement. We staan te popelen om met een grote groep deelnemers aan de start te staan van deze jubileumeditie om vervolgens allemaal met een brede glimlach over de finish te komen.