Deelnemersinformatie

De Gelderlander Jeugdloop – met diverse starts vanaf 12.15 uur – is er voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. De afstand bedraagt 1000 meter. De start is op de Slotlaan in het centrum van ’s-Heerenberg en de finish ligt bij het gemeentehuis.

De Gelderlander Jeugdloop telt in totaal vijf categorieën, onderverdeeld naar leeftijd (minimum leeftijd is 6 jaar; leeftijd op de wedstrijddag is bepalend).
Er zal per categorie een klassement worden opgemaakt. Er zijn prijzen voor de eerste drie aankomenden jongens en meisjes per categorie.
De bijbehorende starttijden zijn:
 
12.15 uur jeugd van 11 t/m 12 jaar en 13 t/m 14 jaar;
12.18 uur jeugd van 10 jaar;
12.21 uur jeugd van 8 t/m 9 jaar;
12.24 uur jeugd van 6 t/m 7 jaar.  
 
Aan De Gelderlander Jeugdloop is tevens een scholenkampioenschap gekoppeld.

Prijsuitreiking vindt plaats om 13.15 uur aansluitend aan de prijsuitreiking van de 15 km.
 
Kinderen die mee willen doen kunnen zich op de wedstrijddag inschrijven, bij zalencentrum De Gracht aan de Marktstraat (in het centrum nabij de kerk in ’s-Heerenberg).
Het inschrijfgeld bedraagt voor hen € 2,50. Dit bedrag is inclusief de zogenoemde BibTag, waarmee de tijd geregistreerd wordt. Deze Chip zit bevestigd achterop het startnummer.
Voor iedere deelnemer is er weer een leuke herinneringsmedaille. De kosten voor vooinschrijving en na-inschrijving zijn gelijk.
Het startnummer kan worden afgehaald op 2 december vanaf 9.30 uur bij zalencentrum De Gracht aan de de Marktstraat, het startnummer wordt niet toegestuurd.

Klik hier voor het parcours van de Gelderlander Jeugdloop.

Reglement
Door deelname verklaar je dat je akkoord gaat met het door de organisatie opgestelde reglement (voorwaarden).
 

Terug naar het overzicht